Docententrainingen voor professionals

Professionals
Ben je een verpleegkundige, kraamverzorgster, pedagogisch medewerker of wil je een praktijk starten voor babymassage of peutermassage of peuterdans? Dan ben je in Dreumeland aan het juiste adres!
Logo specialist
De docententrainingen van Dreumeland zijn geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Toetsing door het CRKBO houdt in dat je weet dat je met een instituut hebt te maken dat getoetst is op kwaliteit, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Dreumeland is daardoor een erkende onderwijsinstelling als bedoeld in de Europese btw-richtlijn. In Dreumeland worden diverse beroepstrainingen gegeven
Crkbo instelling

Meer informatie

De trainingen tot docent babymassage en peutermassage zijn ook geaccrediteerd door de Vakgroep Shantalamassage Docenten (VSD).  Dreumeland heeft een actieve warme verbinding met de VSD. Wist je trouwens dat Dreumeland ook betrokken is bij het onderzoek naar het effect van babymassage op de hechting? Lees daar hier meer over.

De in-company trainingen voor jeugdgezondheidscentra bieden ook de mogelijkheid om accreditatie te verzorgen in het kwaliteitsregister voor Verplegenden en Verzorgenden. Ben je kraamverzorgster? Dan kan Dreumeland ook de accreditatie in het Kwaliteitsregister voor Kraamverzorgenden toekennen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Ook op kinderdagverblijven organiseren we in-company scholingen. Heb je een studiedag? Misschien is een scholing peuteryoga of peuterdans voor (een deel) van het team een leuke invulling hiervoor. Mail ons voor een offerte.

docent babymassage logo
Docent peutermassage logo
Docent dreumes en peuterdans banner
Docent peuteryoga
Babymassage jgz in company
Docent babymassage newborns