Hypnobirthing met je partner

Ben je zwanger en wil je graag met vertrouwen je bevalling tegemoet gaan? Wil je graag dat je partner je bijstaat als coach en wat tips en trics leert om jou te helpen ontspannen en je af te leiden van pijn of andere ongemakken?

Hypnobirthing partner groep

Een eendaagse bevalcursus voor jou en je partner. Samen bereid je je voor met behulp van eenvoudige technieken, die we tijdens deze dag helemaal eigen en persoonlijk gaan maken. Op deze manier passen de oefeningen echt bij jou en je partner. In het oefenboek dat je meekrijgt, staan alle oefeningen uitgewerkt en daar is ruimte in vrij gemaakt om je persoonlijke toevoegingen te noteren. Zodat je thuis er gelijk op de juiste manier mee kan oefenen!

De cursus is zeker niet zweverig 😉

Na aanmelden, kom je in de digitale omgeving van Mucha Mama, de hoofdorganisator achter deze methode. Daar kan je betalen en krijg je toegang tot het digitale boek, instructievideo’s en meer. De cursus volg je uiteraard gewoon in Dreumeland, wij zullen je daar ook over informeren.

Kom samen met je partner en geniet van de ontspanning en leerzame oefeningen. Bereid je voor op een mooie en positieve ervaring: de geboorte van je kind. Deze praktische hypnobirthing cursus zit vol met mentale voorbereidingstechnieken voor een liefdevolle bevalling.

Laat je twijfels of zorgen gaan en gebruik de ‘mind-tools’ om je sterk, zeker en positief te voelen. Daarbij leer ook hoe je de pijn kan verminderen… Leer heerlijk ontspannen tijdens deze zwangerschapscursus welke wordt ondersteund met lesvideo’s, hypnobirthing-sessies en het cursusboek. Bepaal zelf wanneer, waar en hoe vaak je je voorbereidt.

Mucha mama banner

“Op 18 mei 2019 volgden mijn vriend en ik de cursus Hypnobirthing in Woerden. Dit deden wij onder leiding van Karin Beumer. Zij leerde ons allerlei oefeningen ter ontspanning tijdens de bevalling, maar ook voor daarvoor en/of erna. De angstbeelden over de bevalling, maar ook weer alles wat ervoor komt en erna werden aangepakt. Zo kijken wij nu terug op een geslaagde dag waarbij openheid, maar ook humor en nuchterheid een plek had. De term Hypnobirthing roept bij veel mensen in onze kringen een soort afkeer op. “Wat klinkt dat zweverig!”. Dit hebben wij zo helemaal niet ervaren.

Kleine tips, maar vooral een blij gevoel na het volgen van de cursus. We zijn echt van angst voor de bevalling naar zin in de bevalling gegaan!

Milou & Bas

Binnenkort zullen deze lessen ook weer gepland worden bij Verloskundigenpraktijk Uitgerekend Woerden.
Heb je meer interesse in een cursusdag voor jou alleen, gewoon omdat je partner niet kan of wil? Of omdat je single mum bent? Of wil je een privé-cursus? Dan boek je je cursusdag hier.

Lees hier een informatief artikel over hypnobirthing in Dreumeland:

Fym hypnobirthing in dreumeland pag 1Fym hypnobirthing in dreumeland pag 2

Mm mama