Hypnobirthing SOLO

Ben je zwanger en wil je graag met vertrouwen je bevalling tegemoet gaan? Ben je alleen of wil je partner niet mee? Je bent welkom op de SOLO-cursus van 1 dag.

Hypnobirthing solo

Je leert alle Hypnobirthing technieken ter voorbereiding van jouw positieve bevalling. Het kan natuurlijk dat jouw partner niet mee wil, niet mee kan of dat je geen partner hebt of dat je partner een andere taal spreekt en jij het wel in het Nederlands wilt leren.

Daarom bieden wij nu ook een leuke, informatieve en praktische hypnobirthing 1-daagse cursus zonder partner aan.

In deze cursus komen zwangere vrouwen alleen bij elkaar en leren net zoals bij de partnercursus het vertrouwen te vergroten en angsten los te laten.

Tijdens deze eendaagse bevalcursus leer je eenvoudige technieken, die we tijdens deze dag helemaal eigen en persoonlijk gaan maken, om je te helpen ontspannen en af te leiden van de pijn of spanning. Op deze manier passen de oefeningen echt bij jou. In het oefenboek dat je meekrijgt, staan alle oefeningen uitgewerkt en daar is ruimte in vrij gemaakt om je persoonlijke toevoegingen te noteren. Zodat je thuis er gelijk op de juiste manier mee kan oefenen!

Het verschil tussen een partnercursus en solocursus:

Wat deze cursus anders maakt is dat er specifiek tools en technieken worden beoefend waarmee de zwangere vrouw zich goed alleen kan voorbereiden op het autonome en onbewuste proces van bevallen. Wel worden er tips en idee├źn voor de geboortepartners gedeeld, die de zwangere vrouwen kunnen doorspelen aan diegene die aanwezig is bij de bevalling. Dit kan natuurlijk een zus, moeder, doula of een goede vriendin zijn. Of de partner die niet mee wil of kan.

De cursus is zeker niet zweverig ­čśë

Na aanmelden, kom je in de digitale omgeving van Mucha Mama, de hoofdorganisator achter deze methode. Daar kan je betalen en krijg je toegang tot het digitale boek, instructievideo’s en meer. De cursus volg je uiteraard gewoon in Dreumeland, wij zullen je daar ook over informeren.

“Mijn man spreekt Engels en een klein beetje Nederlands. Het leek mij persoonlijk fijner als ik de oefeningen in het Nederlands leer en zelf weet hoe ik het toe moet passen. Gelukkig kreeg ik tijdens de dag ook veel informatie over hoe een bevalpartner je kan helpen, dus die tips heb ik kunnen delen en oefenen met mijn man. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt, ik heb er veel aan gehad tijdens de bevalling. Ook mijn man kon goed uit de voeten met de oefeningen en tips die ik hem door had gegeven.

Louise

Binnenkort zullen deze lessen ook weer gepland worden bij Verloskundigenpraktijk Uitgerekend Woerden.

Heb je meer interesse in een cursusdag voor jou ├ęn je partner, zodat hij/zij je coach kan zijn tijdens je bevalling? Dan boek je je cursusdag hier.

 

Mm mama